New product!

Laundry
Detergent

New product!

Glass
Cleaner

New product!

Bathroom
Cleaner

За нашата компанија

За Cleaner Plus

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Мултихем е компанија со средна големина,
формирана во 2002 година, лоцирана во Струмица, Р. Северна Македонија.

Уште на почетокот компанијата е целосно специјализирана за производство на течни детергенти за чистење како Приватни Марки (Private Label-Прајвет Лејбл) на клиенти повеќето базирани во поранешниот Југословенски регион.

Компанијата продолжува со проширување на францускиот, рускиот, германскиот, исландскиот пазар. Клиентите се ланци на супермаркети и дистрибутерски копании.

Мултихем е опремен со специјализиран производствен капацитет, со модерна опрема, лабораторија и складишен простор со капацитет за производство на различни производи и пакувања. Ефикасниот производствен капацитет комбиниран со значително ниски цени на локални ресурси и работна рака отколку во странските пазари, ни овозможува да продаваме по конкурентни цени.

Преку годините компанијата покажа раст во обем, продажба и стабилна финансиска позиција. Уште од првиот ден на оперирање, Мултихем цели кон производство на високо квалитетни производи и нуди високо квалитетни услуги на своите клиенти.

Видео Презентација

Се што и треба на вашата компанија

Ние, персоналот во Мултихем секогаш ви стоиме
на располагање. Постојано нудиме помош и
поддршка, пред и по креирањето на производите.
Веруваме дека само со квалитетни производи,
креативна работа и веродостојност, можеме да ја
добиеме довербата на клиентите.
4

Секогаш чисто

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia eros.

3

Секогаш сјајно

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia eros.

2

Лесни за користење

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia eros.

1

Долготрајни

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia eros.